ROBIN THICKE ft T.I. ft. Pharrel - BLURRED LINES

V súčasnosti najpredávanejšia pesnička na itunes, ktorá boduje aj v hitparáde UK CHART, aj  bilboard HOT 100 od amerického R&B umelca Robina Thickeho. Pochádza z rovnomenného albumu, vydaného v roku 2013. K tomuto songu si na spoluprácu prizval amerického rappera T.I. a producenta Pharrela.
Robin Thicke blurred lines
 K songu je veľmi zaujímavý videoklip v ktorom sa objavia 3 modelky (Emily Ratajkowski, Jessi M'Bengue, a Elle Evans)a bol vypustený v dvoch verziách. V jednej sú tieto modelky hore bez, a v druhej oblečené. A hádajte, ktorú verziu youtube po pár dňoch stiahol? Robin nemá také šťastie ako Timberlake (http://hudba.zoznam.sk/spravy/08-07-2013-kontroverzny-videoklip-justina-timberlakea-je-spat-na-youtube/), tak je tento videoklip stále akože zakázaný. Ale na itunes sa dá kúpiť aj explicit version - a tú vám aj ponúkame.
Celý album tohoto speváka ma veľmi pozitívne kritiky a bol pozitívne prijatý aj fanúšikmi aj kritikmi. Je to naozaj vydarená pesnička.
Zaujímavý v tomto klipe je aj Pharrel Wiliams ktorému sa v poslednom období naozaj darí. Všetky veci na ktorých robí, alebo hosťuje  majú  veľmi slušný úspech(daft punk - get lucky,Azealie Banks - ATM Jam) a zdá sa , že tento rok ešte neskončil, lebo napísal napríklad titulnú pieseň k rozprávke "Ja Zloduch", a taktiež pracoval aj na albume Magna Carta Holy Grail rapera Jay-Z, ktorý vychádza práve v týchto dňoch, a podľa posledných výsledkov sa tomuto albumu na itunes darí výborne. Teda najlepšie...ale o tomto albume niekedy inokedy.
Všetky spomínané songy samozrejme už tento mesiac nájdete aj v musicboxoch...
 

Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky